Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70

299.00 sis. alv 24%

Tarjoukset voimassa niin kauan, kun varatut erät riittää.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Sähkökiuas Harvia Cilindro PC70 6,8 kW Black Steel

Harvia Cilindro Black Steel -mallin pilarikiukaat ovat tyylikkäitä sähkökiukaita moneen käyttötarpeeseen. Kiukaan koko ja massiivinen kivimäärä on optimoitu tarjoamaan pehmeät, mutta silti voimakkaat löylyt erikokoisiin saunoihin – pienestä perhesaunasta isoon julkiseen saunatilaan.

Kiukaan pilarimalli tuo vapauden saunan suunnitteluun. Kiuas on helppo upottaa lauteisiin tai sijoittaa näyttävästi lasiseinän eteen. Black steel -kiukaissa yhdistyy laatu sekä komea ulkonäkö. Kiukaan tumma erikoiskäsitelty Black Steel -pinta mukautuu ympäristöön tuoden teräksen elävän pinnan kauniisti esille. Eri ohjausratkaisut mahdollistavat kiukaan tarpeiden mukaisen käytön.

Harvia Cilindro on saatavilla mallista riippuen joko mekaanisella ohjauksella, erillisellä ohjauskeskuksella tai täysin uudistuneella digitaalisella Harvia Xenio-ohjauspaneelilla. Valitse käyttöösi parhaiten soveltuva ratkaisu.

MANUAALINEN: Manuaaliohjaus on yksinkertaisin tapa ohjata kiuasta, jossa käyttö tapahtuu kiukaan etupaneelissa olevan käsikäyttöisen termostaatin ja ajastimen säätämisellä.

Ominaisuudet: Kiukaan lämpötilan säätö, Päälläoloajan säätö, Käynnistyksen ajastus, (max. 8 h).